Kövessen minket a Facebookon
  H-2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 100
  Tel: +36-24-532-875, +36-24-532-876, Fax: +36-24-451-451
 Szakmai hírlevelek 
Cégismertető
Elérhetőségeink
Kompozit Termékek
Smooth-On Termékek
Feldolgozás technológiák
Felhasználási tanácsok
Szolgáltatások
Webáruház
Biztonsági fóliákBiztonsági fóliák
Többrétegű védőfólia
Törés esetén egyben tartja az üveget és a szilánkokat
Hatékonyan késlelteti a nyílászárón történő áthatolást
Jelentős mértékben kiszűri az UV sugárzást

 Részletek 
Dekorációs fóliákDekorációs fóliák
Egyedi üvegfelületek kialakítására
Reklám célokra
Belátás védelemre
Szükség esetén nyom nélkül eltávolítható 

 Részletek 
Üveglaminálás
  EVA fólia
  Evalam Color
  AB-AR
  Laminálható betétek
  Lamináló kemencék
  Kiegészítők
Épület- és járműfólia
  Épületüveg fólia
  Járműfólia
  Biztonsági és anti-graffiti fólia
  Szerszámok fóliázáshoz és dekorációhoz
Üvegcsiszolás és polírozás
  Az üvegcsiszolás folyamata
  Mirka termékek

Viafilm.hu - a NOVIA Kft. fóliákkal és üvegipari anyagokkal foglalkozó üzletága

Cégünk ezen üzletága az üveglaminálást végző- vagy azt elindítani tervező vállalkozásokat szolgálja ki, továbbá az épületekre és járművekre utólagosan felhelyezhető fóliákat kereső ügyfeleknek nyújt megoldást. Ezen termékeinkről részletesen az Üveglaminálás, illetve az Épület- és járműfólia menüpontok alatt tájékozódhat.

Új termékkör cégünk kínálatában az üvegcsiszoló, karceltávolító és polírozó anyagok, melyek a csiszolástechnikában vezető márkának számító finn MIRKA cég gyártmányai.

mirka
Üveglaminiálás

Ezzel az eljárással, több réteg összeragasztásával egy speciális tulajdonságokkal felruházott üvegszerkezetet hozhatunk létre. A laminált üveg olyan biztonsági üveg, melynek törése esetén a szilánkok a rétegek közötti ragasztóanyagba belefeszülve nem okoznak sérülést. Az üvegrétegek közé korábban főleg műgyantát öntöttek, ma már egyre inkább valamilyen fóliát használnak, mely a gyártás során, a magas hőmérséklet és vákuum hatására szervesen beépül az üveglapok felületébe. A laminálást nagy ragasztási szilárdság, továbbá hő és nedvességállóság jellemez. A ragasztófóliával laminált üveg hosszú idő után is ellenáll az UV-sugárzásnak, nem színeződik el. Alkalmazása kül- és beltéren egyaránt lehetséges.
Lamináláshoz főleg PVB (poli-vinil-butirol) és EVA (etil-vinil-acetát) fóliát használnak.
Az üveglaminálás során használatos eszközök és alapanyagok forgalmazásában fő partnerünk a
Hornos Industriales Pujol, S.A. spanyol cégcsoport, melynek magyarországi disztribútora a NOVIA Kft. Épület- és járműfólia 

Az épületek és járművek ablakaira utólagosan felszerelt fóliák számos kedvező tulajdonsággal ruházzák fel az üveget, növelik a bent tartózkodók komfortérzetét. Cégünk elsősorban amerikai Solar Gard Ltd. által gyártott, és Európában BRUXSAFOL néven ismert fóliákat forgalmazza, továbbá a koreai NEXFIL fóliákat.
A hő és fényvédő fóliák esetében visszaverik a káros UV sugárzást, kiküszöbölik a belső tér hőmérsékletének jelentős növekedését, csökkentve ezzel a légkondicionálás és fűtés költségeit is. Esztétikailag javítják a megjelenést, védenek a nem kívánt külső belátás ellen.A biztonsági üvegfólia 100 mikron vagy annál vastagabb speciális műanyagfólia, amelyet az üveg belső felületére ragasztanak fel. A cégünk által forgalmazott korszerű biztonsági fóliák különböző fokú védelmet jelentenek a külső behatolás ellen, illetve használatukkal elkerülhetőek az üvegtörésből származó balesetek, miután az eltört üveget a fólia egyben tartja, így gátolva meg a szilánkok széthullását. Torzításmentesen átláthatóak, erős karcálló réteggel rendelkeznek, tisztításuk megegyezik az üvegével. Valamennyi általunk forgalmazott fólia MABISZ által minősített, bizonyos megszorításokkal alkalmas a rács kiváltásáraAz anti-graffiti fóliák legfőbb előnye, hogy olcsó és láthatatlan védelmet nyújtanak a járművek és épületek felületét tönkretevő festékes firkák és kisebb karcolások ellen. Víztiszta, így felragasztva nem látható a védendő felületen. A fóliára a kosz nehezen tapad, eltávolítása egyszerűvé válik. Alapvetően sík üveg, fém és műanyag felületen alkalmazhatóak, bel- és kültéren egyaránt. A védett felületről nyom- és károsodás nélkül eltávolítható.Az elsősorban gépjárművek karosszériájára ragasztható autóbevonó fóliák rendkívül látványos felületet hoznak létre, alkalmasak az autó külső és belső részeinek fényezés szintű bevonására. A fólia műanyag és üveg felületekre is installálható, így felhasználási lehetősége a járműveken túl is rendkívül széleskörű. Egyszerűbb tárgyak, használati eszközök otthon is könnyedén bevonhatók. Egyszerűen alakítható, ezért íves felületeken is kiválóan alkalmazható.
 
 


A fólia termékekkel kapcsolatban keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 0620/254-69-67
E-mail:
klenner@novia.hu

Fólia termékeinket halásztelki üzletünkben vásárolhatja meg.
Termékeink egy részét 
webáruházunkban is megvásárolhatja!

 

Novia KftCégünkről | Kapcsolat | Térkép
by xGraFiX