Kövessen minket a Facebookon
  H-2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 100
  Tel: +36-24-532-875, +36-24-532-876, Fax: +36-24-451-451
 Webáruház főoldal  Általános szerződési feltételek 
Novia Kompozit Webáruház
Poliészter gyanta
Katalizátor (edző, iniciátor)
Epoxi gyanta
Vinilészter gyanta
Poliuretán gyanta
Gelcoatok
Poliészter javító kitt
Színező paszták
Ragasztó paszták
Csiszoló, - és polírozóanyagok (AKCIÓ)
Padlóbevonat rendszer, epoxi alapú
Padlóbevonat rendszer, páraáteresztő
REOKORR poliészter műgyanta padlóbevonat
Üvegpaplan
Üvegszövet
Szénszövetek
Szalagok
Speciális szövetek
Szendvics anyagok
Töltőanyagok
Adalék, - és segédanyagok
Formaleválasztók
Polírozó anyagok
Szerszámok
Algagátlók
Védőeszközök
Hajófestékek
Üvegfólia, járműfólia, szerszámok fóliázáshoz
Üvegcsiszolás, karceltávolítás, polírozás
Ragasztószalagok

Általános szerződési feltételek

Tisztelt látogatónk!

Az alábbi dokumentum a Novia Kft. által üzemeltetett Novia webáruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Céginformációk

Szolgáltató neve:NOVIA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Képviselője:Szabó Katalin ügyvezető
Székhely:1149 Budapest, Nagy Lajos kir. útja 108.
Telefonszám:+36 2453275; +36 24 532 876
E-mail:novia@novia.hu
Cégjegyzékszám:01-09-072457
Adószám:10459869-2-42.
Statisztikai számjel:10459869-4675-113-01.

Vásárlók adatainak kezelése

A webáruházban megadott adatait kiemelt biztonsággal kezeljük, és Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Látogatóinknak a meg kell adniuk személyes adataikat (név, adószám, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a regisztrációnál megadott adatokban hibát, vagy hiányosságot észlel, kérjük, jelezze azt ügyfélszolgálatunknak. A Novia Kft. tiszteletben tartja és védi a honlapjára látogatók adatait. A rendelkezésünkre bocsátott adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra (kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, illetve a postai vagy futárszolgálat részére a kiszállításhoz szükséges adatokat).

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Novia Kft.webáruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit, képeit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A Weboldal használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Novia Kft nem iktatja.

Árak

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati egységára, amely forintban értendő. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Csomagolóanyagok esetében a feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a kapcsolódó termékdíjat és a környezetvédelmi díjat.

Szállítási és teljesítési feltételek

A Novia Kft. Webáruházbanmegvásárolt termékeket raktárkészlet függvényében a megrendelés napján, de legkésőbb kettő munkanapon belül küldi el. Kivéve, ha az adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve. Készletünk folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalon szereplő termék éppen nincs készleten és megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését. A megrendelt árut aNovia Kft. Webáruházszerződéses partnerével, a SPRINTER Futárszolgálattal szállítjuk házhoz, mely a csomag kiküldését követő munkanapon, munkaidőben ér oda. Kérjük, mindig adja meg (mobil)telefonszámát, hogy a futár egy esetleges sikertelen kézbesítéskor tudjon Önnel egyeztetni az átvételről. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni. A rendelés elküldése után vevőszolgálatunk az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küld.

Szállítási díjak, feltételek

 

Szállítási feltételek:

Telephelyi átvétel: 0 Ft

Futárszolgálattal:

Súlyhatár nettó árak
0 - 2 kg 1.400 Ft
2,1 - 5 kg 1.700 Ft
5,1 - 10 kg 1.900 Ft
10,1 - 20 kg 2.500 Ft
20,1 - 30 kg 3.300 Ft
30,1 - 40 kg 4.600 Ft
40,1 - 50 kg 5.200 Ft
50,1 - 60 kg 5.700 Ft
60,1 - 70 kg 7.000 Ft
70,1 - 80 kg 7.700 Ft
80,1 - 90 kg 8.600 Ft
90,1 - 100 kg 9.600 Ft
100,1 - 200 kg 10.800 Ft
200,1 - 300 kg 12.200 Ft
300,1 - 400 kg 13.400 Ft
400,1 - 500 kg 14.700 Ft
500,1 - 1.000 kg 16.200 Ft
1000 kg felett minden megkezdett 100 kg után + 1.708 Ft


A feltüntett szállítási árak nem tartalmazzák a 27%-os mértékű ÁFA-t.


A fenti táblázatban található költségek az alábbi méretű csomagokra vonatkoznak:

  • Maximális oldalhossz 750 mm
  • Maximális összméret 2000 mm
  • 1 csomag maximális súlya 40 kg
  • Alakja téglatest vagy boríték, természete olyan, hogy egyéb küldeménnyel is összerakható, eltérő kezelést nem kíván.
  • Ha ezen feltételeknek nem felel meg a küldemény, a szállítási díjak eltérhetnek a táblázatban megadottaktól.


Szállító partnerünk az MPL és Sprinter Futárszolgálatok.

Telefonszám és e-mailcím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!
Szállítási feltételeink változtatási jogát fenntartjuk!

 

Személyes átvétel

Az áruházunk 2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 100 található, ahol előzetes (telefonos, vagy email útján történő) egyeztetés után átvehetők a termékek. Ebben az esetben szállítási költséget nem számítunk fel. Áruházunkhoz a térképet itt találja.

Sérült csomag

Kérjük, hogy az árut kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a csomagoláson, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az novia@novia.nu e-mail címen vagy a +36 24 532 876-es telefonon. Megértésüket köszönjük.

Fizetés

Az előre pontosított végösszeget a futárszolgálatnak készpénzben kell kifizetni az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át Önnek az áruval együtt. Ettől eltérő fizetési módok alkalmazása (pl. átutalás) kizárólag a vevő és az eladó előzetes egyeztetése esetén valósítható meg. A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.

Termékgarancia (szavatosság, jótállás)

A Novia Kft.szavatosságot ad minden termékre az átadástól számított 6 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű szavatossággal hozza forgalomba termékét Magyarországon. Szavatossági csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges.A szavatosság minden esetben az eredeti számlával érvényesíthető, ezért azt mindenképp meg kell őrizni a szavatosság ideje alatt! Az eredeti számla hiányában a szavatossági reklamációt nem áll módunkban teljesíteni.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.
  A kosár tartalma:   Részletes
Novia KftCégünkről | Kapcsolat | Térkép
by xGraFiX